Pages

ქერის (პერლოვის წვნიანი)

მოზრდილი ხახვი, ორიოდე კბილი ნიორი, 3 საშუალო კარტოფილი, 1 მ,ოზრდილი სტაფილო გარეცხეთ. ხახვი და სტაფილო წვრილად დაჭრით კარტოფილი კუბიკებად, ნიორი დაჭყლიტეთ. 
ყველაფერიე რთAდ მოათAვსეთ ქვაბში და დაუმატეთ 1 ჭიქა გარეცხილი პერლოვი... დაამატეთ წყალი და შემოდგით გაზზე...
დაამატეთ დაფნის ფოთოლი...
როდესაც ბოსტნეული და ქერი მოიხარშება, დაამატეთ მარილი გემოვნებით, ცოტა რომ შეგრილდება კარაქი ან სიმინდის ზეთი, რომელიც მეტად გიყვართ, ზეთი უფრო ჯენმრთელია, თუმცა, ცოტა კარაქიც არ დაგაზიანებთ...
დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ქინძი ან სხვა მწვანილი თQვენი გემოვნებით...

წყარო   ბეჭდვა


კერძები

მომხმარებელი

კატეგორიები